Verdiepingsavond innerlijk waarnemen, intentie en energie.
Sat, 13 Nov | Wageningen

Verdiepingsavond innerlijk waarnemen, intentie en energie.

Wil je leren om dieper naar binnen te gaan, om energie waar te nemen? Of wellicht dit vanuit een andere invalshoek te verkennen? Doe mee met ervaringsrijke avond met gongmaker Jesse Blauwhof.

Time & Location

13 Nov, 19:00 – 21:30
Wageningen, Haagsteeg 4, 6708 PM Wageningen, Netherlands

About the Event

Wil je kennis maken met het ervaren van energie en meer leren over de innerlijke kant van de wereld en jezelf?

Tijdens deze avond gaan we in op een andere manier om de wereld te beschouwen. Ik zal kort vertellen over hoe anders de mens tot voor kort de wereld zag en in oudere tijden kon ervaren. Hoe wij door de loop van de tijd als mens zijn veranderd, ontwikkeld en daarmee bepaalde vermogens van innerlijk schouwen zijn verloren. Deze mogen wij nu  op nieuwe wijzen hervinden.

Achter de dingen om ons heen, de stenen, planten, dieren en mensen, gaat een wereld schuil die eigenlijk heel dichtbij ons staat, maar die we doorgaans niet goed kunnen waarnemen. Als mens staan we altijd in verbinding met die wereld, hoewel grotendeels onbewust.

We verkennen samen een manier van verbinding vinden met het geestelijke in ons zelf en de wereld om ons heen om deze bijzondere belevingswereld meer in het veld van bewustzijn te brengen.

Door onderling gesprek, meditatie en begeleiding zal ik op rustige wijze de groep helpen om een begin te maken met het leren ervaren van diepere lagen van mens-zijn.

We gaan aan de slag met meditatie en observatie vanuit je eigen vermogen als mens. Iedereen heeft zijn eigen ontwikkelingspad en karakter, zijn eigen manier van de wereld ervaren. Door ruimte te nemen om te delen tussen de "oefeningen", kunnen we veel van elkaars inzichten leren.

Als de behoefte bestaat vanuit de deelnemers na deze avond, kunnen er meer verdiepingsavonden volgen.

De avonden zullen plaats vinden in een prachtig monumentaal pand in Wageningen in samenwerking met Kundalini Yoga Wageningen.

Tickets
Price
Quantity
Total
 • Ticket Verdiepingsavond
  €18
  +€0.45 Service fee
  €18
  +€0.45 Service fee
  0
  €0
Total€0